Vestigingen
Assortiment
Bestellen
Délifrance Lelystad

 
Délifrance Lelystad
 
Restaurant

Die heerlijke lunch!
Even tussen de middag weg van de zaak of tijdens het winkelen even pauzeren. Een heerlijke break van de dag die lekkere lunch bij Delifrance. Dagelijks verse producten voor u als trouwe klant of juist nieuwe bezoeker vers bereid met het heerlijkste beleg. Een ambachtelijke salade of die heerlijke oude kaas met mosterd het kan allemaal. Waarom twijfelt u nog....kom langs of bestel dagelijks online...verser kan niet! 

Tot ziens!
Team Délifrance.

Een greep uit ons assortiment? Leest u even mee...

Belegde Baguettes
Of het nu gaat om oud Hollandse kaas of een luxe salade. Wij beleggen onze vers afgebakken Franse baguettes en andere broodsoorten zoals croissants en bucherons met allerhande belegsoorten.

Provencettes
Een provencette is de Franse variant van de tosti. Deze Franse variant wordt belegd op een stokbrood met provencaalse kruiden. Het beleg is rijkelijk en vers.

Diverse drankjes (warm/koud)
Het is ook mogelijk om drankjes mee te bezorgen bij uw bestelling. U kunt dan denken aan vers geperste sappen, melk of karnemelk en natuurlijk diverse frisdranken.

Hartig & Zoet (viennoiserie & traiteur)
Viennoiserie producten worden voornamelijk tijdens het ontbijt gegeten maar, omdat ze zo gemakkelijk uit de hand te eten zijn, worden ze ook steeds populairder als tussendoortje. Voorbeelden van klassieke viennoiserie zijn de croissant, het chocoladebroodje en rozijnenbroodje.

Dit uitgebreide traiteur assortiment bestaat uit hartig gevulde croissants met bijvoorbeeld kaas of ham-kaas,  saucijzenbroodjes en kaasbroodjes etc.

Inloggen       Copyright bij Délifrance Lelystad